- 13:50 - Ahmet Öztürklevent Seydişehir de ilk defa Sergi açtı...
- 16:20 - Emniyet müdürü Tayfun Girgin Yaralı kediyi tedavi ettirdi...
- 13:39 - Doktorlar performansı ile göz dolduruyor
- 13:37 - Sümeyye Borazan Avukatlık bürosu açtı...
- 13:33 - 2024-2025 ÇOCUK OYUNLARI BÖLGE FİNALLERİ SONA ERDİ
- 11:10 - Türkiye diyanet vakfı ve müftülük Yatılı kız hafız yetiştirme yatılı kuran kursu temeli atıldı
- 11:06 - SEYDİŞEHİR CUMHUR İTTİFAKI LİDERLERİNİN İZİNDE BİR VE BERABERDİR
- 15:56 - SEYDİŞEHİR KENT KONSEYİNDEN İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET
- 10:38 - BAŞKAN USTAOĞLU’NA GEVREKLİ MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN ZİYARET
- 10:36 - SEYDİŞEHİR KENT KONSEYİNE AİLEİÇİ VE KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 10:26 - CHP Konya Milletvekili Bektaş’tan tarım fuarına ziyaret
- 16:38 - SEYDİŞEHİR’DE HOMONADA YOLU TREKKİNG ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK
- 16:37 - BAŞKAN USTAOĞLU MUHTARLALAR BULUŞTU
- 16:31 - Seydişehir Devlet hastanesinde Uzman doktorlar performansları ile beğeni alıyor...
- 14:44 - BAŞKAN USTAOĞLU POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI
SÜLEYMAN SAYAN / SPOR AKTÜEL





YOKTAN VAR
Süperligdeki kalan 5 maçımızı oynayacak bir kriz ortamına doğru yol alıyoruz. Bu hafta oynanacak diğer maçların sonuçlarını tırnaklarımızı yiyerek izleyecek gibiyiz. Bu hafta alınan sonuçlara göre Rize maçı havlu attığımız tamam ya da devam diyeceğimiz maç olma özelliği taşıyor. Bülent Korkmaz geldikten sonra ilk maçı saymazsak belirli bir oyunu oynamak için üzerine koyan bir takım görüntüsü çizdiler. Orta alanı hızlı geçen sonuca odaklanılan bir oyun. Aslında sorun bu oyun değil sonuçtan sonraki kısımda…
Özellikle virüs döneminin yavaşlaması ile lig başladıktan sonra oynadığı 2 maçta da muazzam işler yapıp skor konusunda ki beceriksizlikler ile kaptırılan 5 puan Beşiktaş maçı öncesi canımızı sıkan kısımlardı.
Konyaspor takımının aslına genel problemi şu, ayarsız bir oyun oynuyoruz. Bugün amatörden tutun da dünya liglerinin zirvesinde ki takımlar bile 90 dakika aynı oyunu oynayamaz. Ne yaparsın bazen baskı yapar bunaltırsın. Bazen bekler rakibi kızdırırsın. Bazen topu, bazen oyunu tutarsın. Ama biz skor kaç kaç olursa olsun oyundaki tempoyu ayarlayamıyoruz. Zaten öne geçtiğimiz ya da son ana kadar önde götürdüğümüz maçlarda verdiğimiz puanlar bunun sonucu. Kısaca dümdüz bir oyun oynuyoruz genel sıkıntı bu birde bu maç için değil, Bülent hocanın oyuncu değiştirme ve zaman konusunda bazı eksikleri var bunlarda can yakan etkilerden.
Gelelim Beşiktaş maçına; İlk 15 dakikayı mı konuşalım yazalım, ilk 33 dakikayı mı?
Önümüzde iki takım var her iki pozisyonda bir birinin hemen hemen aynı pozisyonlar, her iki pozisyona da hakem sarı kart veriyor fakat nedense ilk pozisyonda VAR sistemi uyarıyor ve hakem kararını kırmızı kart ile değiştiriyor. 75 dakika Beşiktaş gibi bir takıma karşı 10 kişi oynamayı mı konuşacağız 15 dakika eşitsiz oynamalıydık kısmını mı?
Amir yaptığı futbolda artık kesinlikle affedilmeyen ve affedilmemesi gereken bir durum ya Vida’nın yaptığı ne? Ömer Ali ve Rıdvan’ın girdiği pozisyondan bahsetmek bile yersiz olacaktır kırmızı kartı verdirmeyen sistem zaten geri pasıda görmeyecekti. Bu maç çok şey beklenen Zorbay Küçük’e eksi yazar ama kime göre?
İşte sonuca bakarak çok net bir skorla kazanmış denilen maçın ilk kırmızıya kadar tek taraflı bizim lehimize olmasına mı, yönetim sisteminin İstanbul takımlarını göz göre göre kayırmasına mı, yoksa bu kadar etkili oyun oynarken bu kadar pozisyona girerken adım adım alt lige yol alışımıza mı?
Eskiden birkaç sene ligde kalıp düşer sonra tekrar çıkardık. Bazen 10 sene sürer, bazen 1 sezon, geri çıkardık. Fakat bu sezonki kadar bu durumu hiç kabullenmemiştik. Beni en çok üzen kısmı işte bu durumu kabullenmek. Oyuncu, yönetim, teknik heyet, basın ve taraftar hepimizde vardır illaki yanlışlar fakat biz hiçbir zaman bu şekilde yaklaşmamıştık. Çok mu sıkıldık aşağıda bir kupa alıp mı gelmek amacımız inanın çözemedim.
Beşiktaş maçında konuşacak çok bir şey yok kırmızı kart var verilen ve verilmeyen o kadar. Rize, Antep, Alanya maçlarını alsak 36 puan bizi ligde tutar mı bilmiyoruz. Hesap makinelerini çıkartalım kim ne alır bakmaya başlayalım. Bu maç özelinde oyunculara ve hocaya kesinlikle eleştiri yapmayacağım. Sizden ricam hakkımızın yendiği maçlarda bari takım top mu oynuyor Allah aşkına demeyin yanında olun, başka Konyaspor yok!
Maçın sözü; Onlar sendikalı biz Harranlıyız.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

- Ahmet Öztürklevent Seydişehir de ilk defa Sergi açtı...
- Emniyet müdürü Tayfun Girgin Yaralı kediyi tedavi ettirdi...
- Sümeyye Borazan Avukatlık bürosu açtı...
- Türkiye diyanet vakfı ve müftülük Yatılı kız hafız yetiştirme yatılı kuran kursu temeli atıldı
- SEYDİŞEHİR CUMHUR İTTİFAKI LİDERLERİNİN İZİNDE BİR VE BERABERDİR
Haber Yazılımı: CM Bilişim