• İstanbul7 °C
  • Ankara4 °C

Abdullah LEBLEBİCİ / Haber Köşe Yazarı

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Abdullah LEBLEBİCİ / Haber Köşe Yazarı

UNUTMAYALIM… Rakipler Kazanıyor Konyaspor Kaybediyor…

26 Şubat 2025 Çarşamba 15:03

 

Konyaspor olarak uzun süredir istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Bu durum camianın bir kısmında eleştiriler yapılmasına neden oldu.

Evet, İki hafta öncesin kadar eleştiriler belli bir kesim tarafından yapılıyordu.

Ancak son üç haftadır, eleştiriler nerede ise camianın tamamında yapılmaya başlandı. Bunun sebebi, alt sıralardaki rakiplerimizin aldığı sonuçlar.

“Konyaspor kaybediyor. Rakiplerimiz kazanıyor.”

Bunun sonucu olarak da, düşme hattı ile aramızda puan farkı kalmadı.

Düşme hattında direk rakibi olan Kayserispor evinde Göztepe'yi 1 - 0 mağlup etti.

Bu sonuçla Kayserispor puanını 24’e yükselterek 16. sıraya yerleşti. Konyaspor ise Sivasspor ile berabere kalarak 25 puanla 14. sırada. İki takım arasındaki puan farkı da 1’e indi.

Üstelik bir maçları da eksik.

Açık ve net yazmak gerekirse, Lig de alt taraf yangın yerine döndü.

Son 4 içinde yer alan takımların geçen 3 haftada aldıkları galibiyetlerle puan aslanın ağzında değil midesinde artık.

Adana Demirspor ve Hatayspor’u bir kenara bırakıyorum. Bodrum 23, Kayseri 24, Sivas 24, Konya ise 25 puanda.

Yukarıda yazdığım gibi üstelik Kayseri’nin bir maçı eksik.

Pazartesi günü Trabzon’u konuk edeceğiz, hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz ancak, sergilediğimiz oyun göz önüne alındığında kazanma ihtimalimizin az.

Diğer yandan Adana Demir Spor Bodrum’u ağırlayacak. Adana’nın durumu göz önüne alındığında, Bodrum’un kazanma ihtimali yüksek.

Sivas Başakşehir ile Kayseri de Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Özellikle Kayseri’ nin son iki haftadaki çıkışı göz önüne alınırsa bu iki maçın sonucunu kestirmek oldukça zor.

KENDİ GÖBEĞİMİZİ…

Bu arada son haftalarda iyi sonuçlar alan bir Trabzon var karşımızda. Birçok sporsever ve taraftar görüşlerime katılmayabilir,

Ancak Pazartesi günü evimizde misafir edeceğimiz Trabzon’dan bir puan almak fena bir sonuç olmayacak.

Ama galip gelirsek alüyül ala olur.

Bu sebeple rakiplerin alacağı sonuçları bir kenara bırakıp yani ne yapıp edip, kendi göbeğimizi kendimiz kesmemiz gerektiğinin altını çiziyorum.

Recep Hoca ve oyuncuların bu haftayı çok iyi değerlendirip, eksiklikleri, aksaklıkları, özellikle pas hata sayımızı azaltacak çalışmaları yaparak,

Trabzon’u yenip rakiplerin alacağı sonuçları dikkate bile almamamız gerekiyor.

Kalan haftalar bakalım ne gösterecek...

Dikkate alacağımız en önemli konu bu,

UNUTMAYALIM… “Rakipler Kazanıyor Konyaspor Kaybediyor…”

Bu yazı toplam 46 defa okunmuştur.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim