• İstanbul17 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çok yoğun bir katılımla Özşen mimarlık hizmete açıldı
02 Ekim 2024 Çarşamba 16:10

Çok yoğun bir katılımla Özşen mimarlık hizmete açıldı

 

Seydişehir 'in tanınmış iş adamlarından Erol Şen' ın oğlu Mimar Ömer Faruk Şen 'e ait mimarlık ofisi, Necati Kalaycıoğlu Caddesi Numara 48 de hizmete açıldı.

Açılışa, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Ak parti ilçe başkanı Kemalettin Atalay, CHP ilçe başkanı Orhan Özel Müftü Adem Bebek, , Cengiz Holding Muhasebe Müdürü Sebahattin balcı, Esnaf Odası Başkanı İbrahim Aypar, Taşıyıcılar kooperatifi başkanı Ali Kapkap, önceki Belediye başkanı Mehmet Tutal, Ziraat Bankası Müdürü Sezai Soran, Meclis üyeleri Daire ve Banka Müdürleri, İş adamları, Esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mimar Ömer Faruk Şen, yaptığı konuşmada, özellikle babası Erol Şen ve ailesinin yaptığı katkıdan bahsederek, önce ailesine daha sonra açılışa katılanlara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’ da “Mimarların şehirlerin güzelleşmesinde büyük katkıları olduğuna dikkat çekerek, genç mimar Ömer Faruk Şen’ i tebrik etti, işyerinin hayırlı olmasını temenni etti.

Kuran okunmasının ardından, Müftü Adem Bebek in yaptığı dua akabinde Belediye başkanı ve beraberindekiler Ömer Faruk Şen 'e ait mimarlık ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Ömer Faruk Şen’ e ait Mimarlık ofisinin açılışına katılımın çok yüksek olması dikkatlerden kaçmadı.

Bu haber toplam 161 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim