• İstanbul21 °C
  • Ankara22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI SONA ERDİ
02 Eylül 2024 Pazartesi 12:54

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI SONA ERDİ

 

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlen ve dört gün süren ünlü sanatçıların sahne aldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Aleyna Tilki konseriyle sona erdi.

 

29 Ağustos -1 Eylül tarihlerinde Belediye Meydanında çeşitli etkinliklerin yer aldığı Zafer Bayramı kutlamalarında Efsane 90’lar, Sümer Ezgü, Oğuzhan Koç, Aleyna Tilki gibi ünlü sanatçılar sahne aldı.

 

Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında çeşitli etkinliklerin yer aldığı programın ilk gününde Furkan Ergun, Morton Müzik Orkestrası ve öğrencileri, Efsane 90’lar, ikinci gününde Çocuk Etkinlikleri, Çocuk Yarışmaları, Seydişehir Musıki Derneği, Sümer Ezgü, üçüncü gününde Oğuzhan Koç ve son gününde Çocuk Müzikali, Çocuk Bandosu, Ediz Çam-Muhammet Büyüktepe Dj Gösterisi ve ardından Aleyna Tilki konseriyle Seydişehir’lilere unutulmaz gece yaşattı.

 

Kutlamaların son gününde ise katkı sağlayan Sponsorlara Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

 

 

Kutlamaların son gününde sahne alan ve hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Aleyna Tilki, “doğup büyüdüğüm topraklarda olmak çok güzel bir duygu. Dört, beş yaşlarına kadar buradaki parklarda oynuyordum. Şimdi sizlerle burada konser vereceğim. Bana çok şey kattınız. Beni sizlerle buluşturan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yine geleceğim ve sizlerle daha fazla bir arada olacağım” ifadelerini kullandı.

Program katılanlara teşekkür eden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “olması gerektiği gibi 30 Ağustos Zafer Bayramımızı 4 gün boyunca çocuklarımıza yönelik etkinliklerimizle, gençlerimiz için hazırladığımız programlarla, akşam ise birbirinden kıymetli sanatçılarımızla kutladık.

Bu programımızda bizlerden desteğini esirgemeyen, ana sponsorumuz Celal Atik Organizasyon, Torkam Holding, Ayten İnşaat, Big Fish, Güray Alüminyum, Devecioğlu Grup, Kul Yapı İnşaat, Tüfekçi İnşaat, Beybo Tekstil, Özmedi İnşaat, Referans Otomotiv, Özarıcı Motors, Saybak, Günyeli Kreş, Moka Mola Kafe, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi, Gülpınar Seyahat, Ekerland Mola Dünyası, Akdemir Market, Beyde Süt ve Süt Ürünleri, Sağlam Kitapevi, Kral Unlu Mamülleri, Önerler Gıda, İsmail Acar Elektrik İnşaat, Bulur İş Makineleri, Uzel Otomotiv, Yeni Yaşam Rehabilitasyon Merkezi, Pehlivan Mühendislik, Dutar Grup, Polar Pen, Taşdelen Mühendislik, Bereket İnşaat, Grand Safir Otel, Oknal Doğal Karbondioksit Tesisleri, Ali Bilir Otel, Sakallıoğlu Mobilya, Selçuklu Kafe, Kral Döner, Yılmaz Pazarlama, Kariş İş Makineleri, Hektar Yapı, Fizyo Kutun, Zilan Ticaret, İpek Endüstri Soğuk Hava Sistemleri, Aluex Alüminyum ve isminin açıklanmasını istemeyen diğer tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum.

Bu haber toplam 131 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim